My-TOC update September 2015
My-TOC update September 2015
 

Beste Bibliothecaris,

 

My-TOC versnelt, niet alleen met aanpassingen in de techniek maar ook door de aanwas van nieuwe klanten uit diverse branches. De beschikbaarheid van grote hoeveelheid tijdschriftitels, RSS-feeds en eindgebruikers in de database van My-TOC stelde ons deze zomer voor een mooie uitdaging. Het versnellen van het laden van overzichten.

Door het toepassen van de laatste inzichten in programmeer technieken zijn we My-TOC aan het verbeteren zodat overzichten supersnel laden. Aanpassingen en uitbreidingen in uw collecties zijn dan vlot geregeld.


My-TOC versie 15.08 is beschikbaar vanaf maandag 7 september.

 

In deze nieuwsbrief:

 

 
 

Branche coderingen in My-TOC

Het My-TOC systeem is breed inzetbaar in alle kennisintensieve takken van onze maatschappij. Naast de zorgsector neemt de belangstelling voor ons unieke systeem ook toe vanuit de technische-, accountants- en advieswereld. Dit naast de contacten die wij hebben met de overheid.

 

Dit heeft ons doen besluiten branchecoderingen binnen My-TOC te introduceren. Tijdschrifttitels en instellingen/organisaties kunnen nu toegekend worden aan een branche. De branche indeling hebben we gebaseerd op de 'Standaard Bedrijfsindeling 2008' (SBI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Door deze indeling wordt vermenging van tijdschrifttitels voorkomen en kunt u snel titels behorende bij uw eigen branche vinden, aanpassen en te beschikking stellen aan uw eindgebruikers.

 
 

Verbetering openen A-Z lijsten en titel selectie

Door de stevige groei van het aantal tijdschrifttitels in de My-TOC database hebben we de wijze waarop overzichten voor u als beheerder, maar ook voor de eindgebruiker samengesteld worden aangepast. Met het toepassen van nieuwe programmeer inzichten in de My-TOC software hebben we voor een aantal overzichten al een flinke snelheidswinst kunnen realiseren. Ook de samenstelling van de A-Z lijsten is hiermee verbeterd.

 
 

Ontdubbeling titels

De grote hoeveelheid titels en de toenmalige gekozen oplossingsrichtingen, heeft een situatie doen ontstaan waarbij sommige titels meerdere malen voorkomen in My-TOC. In goede samenwerking met Cora Weijsenfeld van Ingressus worden deze dubbel aanwezige titels zo veel als mogelijk ontdubbeld. Een aantal beheerders heeft hiervan al apart bericht ontvangen. Als u titels heeft gedeeld met andere organisaties zal ook met u apart contact worden opgenomen. Zo werken wij ook buiten de techniek om, samen met de User-groep en onze partners, aan een zo efficiënt mogelijk alerting systeem.

 
 

Uitbreiding van het Management Info overzicht

Op verzoek van een aantal My-TOC beheerders hebben wij de informatie die in het deel MI getoond wordt uitgebreid en aangepast. Per maand is de jaaraanduiding toegevoegd en via 'terugbladeren' kan je naar het jaar en -maand waarop de metingen zijn gestart. Jaarcijfers zijn nu makkelijk met elkaar te vergelijken.

 

Naast uitbreiding in de tijd hebben we ook een aantal velden aan de MI toegevoegd, n.l. 'Geopend' en 'Geklikt'. Geopend staat voor het aantal e-mails dat daadwerkelijk door de eindgebruikers geopend is, en Geklikt staat voor het aantal maal dat er op een artikel hyperlink is geklikt.

 
 

Uitbreiding functionaliteit bij groepen

Bij het aanmelden bij groepen is het voor de eindgebruiker mogelijk zich direct aan te melden voor de titels in de groep. Vanaf versie 15.08 is het ook mogelijk voor de gebruiker zich aan te melden voor titels in de groep waar de gebruiker al lid van is. Dat maakt het voor de eindgebruikers van My-TOC nog makkelijker en nog duidelijker titels te selecteren voor de collectie.

 

 
 

Enthousiast over My-TOC? Deel deze nieuwsbrief!

Het doorsturen van inhoudsopgaven naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC en de App, deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte systeem voor de verspreiding van inhoudsopgaven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

My-TOC gratis uitproberen voor uw organisatie?

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van de meest actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie, waaronder inhoudsopgaven en attenderingen, meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus direct te gebruiken. Mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf, het vestigings- en postadres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405
Twitter: https://twitter.com/My_TOC


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 

Onze websites:
Algemene My-TOC website: www.my-toc.info
Handleiding website: manual.my-toc.info

 
 
Afmelden My-TOC is een product van Timbers Internetdiensten Contact