My-TOC update Juli 2015
My-TOC update Juli 2015
 
Beste Bibliothecaris,
 

De afgelopen User groep bijeenkomst j.l. mei heeft ons weer voorzien van de nodige input ter verbetering van My-TOC. Naast procedurele afspraken die gemaakt zijn tussen de bibliothecarissen uit de gezondheidszorg zijn wij geïnformeerd over verbeterpunten betreffende de functionaliteit en hebben we een aantal toekomstige functionaliteiten besproken.

 

Qua techniek werken wij continu aan verbeteringen; stabiliteit en snelheid van werken hebben bij ons de hoogste prioriteit. Aanpassingen aan onze database, data afhandeling en de My-TOC interface zullen de snelheid van werken voor de beheerders verhogen.

 

My-TOC versie 15.07 is vanaf nu beschikbaar.

 

 

In deze nieuwsbrief:

 

 
 

Uitbreiding gebruikers import- en export functie

Binnen My-TOC hebben we de im- en export mogelijkheden uitgebreid met een aantal handige functies. Het is nu mogelijk om meerdere gebruikers te importeren en direct toe te voegen aan een bepaalde groep. Maar… het is ook mogelijk meerdere gebruikers te importeren en toe te kennen aan een bepaalde tijdschrift titel.

 

Daarnaast hebben we ook onze exportfunctie uitgebreid. U kunt nu gebruikers exporteren per groep, maar ook per tijdschrifttitel. Zowel de import- als export functie werken op basis van CSV-bestanden.

 

Twee nieuwe functies die het leven van een My-TOC beheerder weer wat makkelijker maakt en tijd bespaart.

 

 
 

Versnelling e-mail functie binnen My-TOC

Alhoewel alle aanpassingen die wij aan My-TOC verrichten niet direct zichtbaar zijn in onze interface, werken wij op de achtergrond aan 'onzichtbare verbeteringen'. Door het optimaliseren van onze programmatuur en het stroomlijnen van een aantal processen is het ons gelukt het ontvangst- en verwerkingsproces van inhoudsopgaven met een factor drie te versnellen. Uw eindgebruikers krijgen nu nog sneller de beschikking over de meest actuele inhoudsopgaven.

 

 
 

Wachtwoord vergeten functie

De 'Wachtwoord vergeten' functie werkte niet in alle gevallen naar behoren. Op basis van wat onze klanten ons te vertellen hadden hebben we direct actie ondernomen en het verwerkingsproces aangepast. Mocht u uw wachtwoord een keer vergeten zijn dan dient nu in alle gevallen het proces van het aanbieden van een nieuw wachtwoord zonder problemen te verlopen.

 

 
 

Algemene My-TOC en Handleiding website verhuisd

Na de opbouwperiode van zowel de algemene als de My-TOC handleiding website vonden we het tijd deze sites onder te brengen bij onze eigen hosting, met een eigen domeinnaam. Naast deze 'cosmetische' verhuizing biedt het ons ook technische voordelen. Zowel het beheer, als het uitbreiden van de sites met extra functionaliteiten wordt voor ons eenvoudiger. U kunt de websites vanaf nu bezoeken op:

 

Algemene My-TOC website: www.my-toc.info
Handleiding website: manual.my-toc.info

 

 
 

Voorloop tekst bij onderwerpsregel

Een aantal inhoudsopgaven hebben de 'vervelende' eigenschap in de onderwerpsregel van een e-mail niet goed aan te geven waar de inhoudsopgave nu daadwerkelijk over gaat. Als voorbeeld noemen we de tijdschriften 'Zorgvisie' en 'The Lancet”.

 

We hebben het de beheerders nu mogelijk gemaakt een zogenaamde 'Prefix' toe te voegen aan de onderwerpsregel van een inhoudsopgave. Dit houdt in dat de eindgebruikers in het vervolg inhoudsopgaven krijgen die goed te herkennen zijn aan de onderwerpsregel. De 'Prefix' kan door beheerders toegevoegd worden per tijdschrift (onderdeel Wijzigen titel, Extra gegevens).

 

 
 

Opmerkingen veld bij Platform gegevens

Naast het toevoegen van een 'Prefix' bij een titel is het nu ook mogelijk extra informatie toe te voegen bij de informatie van een 'Platform'. We hebben een vrij veld toegevoegd bij het onderdeel platform waar u als beheerder extra informatie kunt toevoegen die betrekking heeft op dit platform. B.v. wie de leverancier is en de contactpersoon. Of dat er een wijziging op het platform aanstaande is. We laten het verder over aan uw eigen ideeën over wat handig is voor u en uw mede My-TOC beheerders.

 

 
 

Koppeling met Ingressus X-ref catalogus

De gebruikers van de X-ref catalogus gaan we met behulp van My-TOC een handje helpen. Doordat we een koppeling gaan realiseren tussen My-TOC en X-ref wordt het makkelijk om vanuit X-ref automatisch alerts te versturen naar uw eindgebruikers. Denk bij voorbeeld aan maandelijkse alerts van nieuw aangekochte boeken of een overzicht van video's die in X-ref geïndexeerd zijn.

 

Doordat Ingressus sinds begin dit jaar reseller is van My-TOC is het voor ons mogelijk geworden aan te sluiten op de producten die Ingressus in haar portfolio heeft. Hiermee creëren wij voor de Ingressus klanten een duidelijke meerwaarde.

 

 
 

Enthousiast over My-TOC? Deel deze nieuwsbrief!

Het doorsturen van inhoudsopgaven naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC en de App, deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte systeem voor de verspreiding van inhoudsopgaven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

My-TOC gratis uitproberen voor uw organisatie?

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van de meest actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie, waaronder inhoudsopgaven en attenderingen, meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus direct te gebruiken. Mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf, het vestigings- en postadres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405
Twitter: https://twitter.com/My_TOC


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
Afmelden My-TOC is een product van Timbers Internetdiensten Contact