My-TOC update December 2014
My-TOC update December 2014
 
Beste Bibliothecaris,
 

De My-TOC App is gelanceerd en is nu gratis beschikbaar in de App-store van Apple!

 

In deze nieuwsbrief:
 
 

De My-TOC App voor de iPad nu gratis beschikbaar

Na een aanloopperiode van bouwen en testen is het zover dat onze My-TOC App voor iPad beschikbaar is in de App-store. Graag willen we de testers bedanken voor hun inzet en hun hulp bij het vervolmaken van deze nuttige tool.

 

Na het installeren van de App op uw iPad kunt u met uw bestaande gebruikers gegevens inloggen en een keuze maken uit de inhoudsopgaven die voor u gereed staan. Indien u op één van links klikt van een inhoudsopgave, kunt u direct de samenvatting van het artikel lezen. Heeft uw instelling een abonnement op het desbetreffende tijdschrift, met bijbehorende IP-toegang, dan kunt u direct het Full-tekst artikel benaderen via uw iPad!

 

De gereedstaande inhoudsopgaven zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren zoals u die kenbaar heeft gemaakt in de My-TOC website. Daarnaast werkt de App met RSS-feeds, alleen tijdschriften die hun inhoudsopgaven in deze vorm aanbieden kunnen getoond worden. Beheerders kunnen ontbrekende RSS-feed URL's aan bestaande en nieuwe titels toevoegen.

 

De My-TOC App wordt u gratis aangeboden door Timbers bij de Full-function versie en kan vanaf vandaag door al uw geregistreerde gebruikers gedownload en in gebruik genomen worden.

 

Download en installeer de App via: https://itunes.apple.com/nl/app/my-toc/id939788919

 

 
 

Vereisten voor de My-TOC iOS App

De My-TOC App wordt u gratis aangeboden door Timbers, de bouwer van My-TOC, in de App-Store van Apple. Voor een goede werking van de App dienen de volgende zaken geregeld te zijn:

 

 • uw organisatie dient een abonnement te hebben op de Full-function versie van My-TOC;
 • de titels dienen door de beheerder voorzien te zijn van RSS-feed URL's, deze zijn door de beheerder eenvoudig toe te voegen via de My-TOC website;
 • de eindgebruiker dient zich via de My-TOC website aangemeld te hebben op diverse inhoudsopgaven die voorzien zijn van een RSS-feed;
 • de eindgebruiker dient een Apple iPad te hebben voorzien van een Wifi verbinding met vrije toegang tot het internet;
 • de eindgebruiker dient de My-TOC App te downloaden uit de App-store en te installeren op de iPad;
 • de eindgebruiker dient zijn inloggegevens bij de hand te hebben om in te kunnen loggen op de My-TOC App;
 • full-tekst toegang tot artikelen kan alleen automatisch verlopen als de organisatie beschikt over tijdschriftabonnementen gebaseerd op IP-toegang.

 

 
 

Toekomst My-TOC App

De eerste versie van onze My-TOC App is vooral gericht op functionaliteit, waarbij snelheid en eenvoud onze leidraad is geweest gedurende het gehele ontwikkelproces. Op basis van input van de testers, op- en aanmerkingen die we in de komende periode hopen te ontvangen zullen we de App verder aanscherpen. Voorlopig denken we aan de volgende punten die toegevoegd of veranderd kunnen worden:

 

 • attendering nieuwe RSSfeeds;
 • 'off-campus' toegang tot full-tekst artikelen;
 • 'landscape' presentatie van de App, en
 • tekstuele navigatie vervangen door iconen.

 

 
 

Enthousiast over My-TOC? Deel deze nieuwsbrief!

Het doorsturen van inhoudsopgaven naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC en de App deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte systeem voor de verspreiding van inhoudsopgaven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

My-TOC gratis uitproberen voor uw organisatie?

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van de meest actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie, waaronder inhoudsopgaven en attenderingen, meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus direct te gebruiken. Mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf, het vestigings- en postadres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact