My-TOC update Oktober 2014
My-TOC update Oktober 2014
 
Beste Bibliothecaris,
 

Na de bijeenkomst met de My-TOC user-group is het weer de tijd een aantal wetenswaardigheden te melden via onze nieuwsbrief. Zowel over de laatste versie van My-TOC, 14.10, als over de voortgang van de App.

 

In deze nieuwsbrief:

 

 
 

My-TOC versie 14.10

Begin oktober hebben we de nieuwste versie van My-TOC online gezet. Ondertussen zijn we aan versie 14.10 toe, die we op basis van de wensen van de gebruikers aangepast- en uitgebreid hebben. In het kort geven we even de gewijzigde punten aan:

 

  • Mouse-over gebruikersnamen, bekijk het aantal inhoudsopgaven waarop men zich aangemeld heeft.
  • Beheer rechtstreeks per gebruiker de aanmeldingen vanuit het scherm 'Overzicht gebruikers'.
  • Meerdere gebruikers kunnen de rol van Beheerder krijgen, handig als je eens niet aanwezig bent.
  • Wijzig de Contactpersoon bij de Organisatie gegevens; laat vragen etc. van de eindgebruiker naar een ander e-mail adres sturen.
  • Per groep kan de beheerder een specifieke e-mail versturen, bijvoorbeeld voor een aankondiging van beschikbaarheid van nieuwe tijdschrifttitels in My-TOC.
  • Bij het onderdeel 'E-mails' hebben we een aantal icoontjes ingevoerd in plaats van tekstuele links. Dit houdt het E-mails scherm overzichtelijk.
  • Overzicht van alle E-mail titels is opgedeeld, hierdoor laden de pagina's sneller en blijft het overzicht beter gewaarborgd.
  • Het Management Informatie overzicht (MI) is technisch aangepast waardoor deze sneller zichtbaar wordt.

 

 
 

Usergroup bijeenkomst oktober 2014

Woensdag 8 oktober j.l. waren wij als Usergroup te gast bij het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Naast de presentatie van de laatste My-TOC versie is ook het prototype van de App gedemonstreerd.

Een belangrijke beslissing die we hebben kunnen nemen is het onderhouden van alle (zorg) tijdschrifttitels die ondertussen in My-TOC staan. De Bibliothecarissen zullen binnenkort het beheer van alle zorgtijdschriften op zich nemen, en alle titels zullen ter beschikking gesteld worden aan nieuwe- en bestaande My-TOC gebruikers.

Nieuwe My-TOC gebruikers kunnen daardoor sneller hun inhoudsopgaven leveren en de bestaande gebruikers kunnen nieuwe titels sneller implementeren. Het voordeel voor Timbers is dat wij meer tijd kunnen besteden aan programmeren en het bijhouden van de handleidingen.

 

 
 

My-TOC App

Het verspreiden van inhoudsopgaven hoeft niet alleen via e-mail plaats te vinden maar kan ook via andere kanalen. Mede op verzoek van onze gebruikers zijn wij gestart met het maken van een My-TOC App die op basis van RSS-feeds inhoudsopgaven laat zien.

 

Vooralsnog concentreren wij ons op de iPad van Apple en hebben tijdens de usergroup bijeenkomst een prototype laten zien. Op basis van de input van die dag zullen we een aantal wijzigigen in de App interface doorvoeren. De planning is de eerste versie van de App te lanceren in November 2014.

 

Ten behoeve van 'Off-campus' toegang tot full-tekst artikelen werken wij hard aan een geschikte oplossing. Op dit moment zijn wij in onderhandeling met een softwarepartij die ons kan helpen snel de 'Off-campus' toegang te realiseren.

 

 
 

Nieuwe My-TOC websites

In de vorige nieuwsbrief gaven we al aan dat we een website in het leven geroepen hebben over ons product My-TOC. Belangstellenden kunnen daar meer informatie vinden over My-TOC en daarnaast zetten wij de site in voor communicatie richting onze gebruikers. U kunt de site bezoeken via de link: http://mytoc.wordpress.com

 

Naast de 'communicatie' website hebben we een specifieke website opgezet voor onze handleidingen. We hebben deze online gezet zodat we sneller onderdelen van de handleidingen aan kunnen passen. Het is ook mogelijk de webpagina's uit te printen. Onderaan elke webpagina vindt u een knop met de tekst Afdrukken. U kunt de site bezoeken via de link: http://mytocmanual.wordpress.com

 

Wij zijn benieuwd wat u er van vindt!

 

 
 

Enthousiast over My-TOC? Deel deze nieuwsbrief!

Het doorsturen van inhoudsopgaven naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte systeem voor de verspreiding van inhoudsopgaven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

My-TOC gratis uitproberen voor uw organisatie?

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van de meest actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie, waaronder inhoudsopgaven en attenderingen, meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus direct te gebruiken. Mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf, het vestigings- en postadres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact