My-TOC update Augustus 2014
My-TOC update Augustus 2014
 
Beste Bibliothecaris,
 

In de zomerperiode staan de vakantiefiles dan wel stil, maar Timbers bouwt in deze tijd rustig verder aan My-TOC. Zoals aangegeven in onze Juli nieuwsbrief gaan we de update frequentie opvoeren van twee naar twaalf maal per jaar. Bij deze kondigen we dan ook My-TOC versie 14.08 aan.

 
In deze nieuwsbrief:

 

 
 

My-TOC versie 14.08

Naast zichtbare aanpassingen voor de gebruikers en beheerders van My-TOC werken wij ook constant aan verbeteringen van onze techniek. Een van onze speerpunten is het versnellen van functionaliteiten; dit doen we o.a. door onze programmatuur te optimaliseren. Probeer het zelf eens met onze nieuwe My-TOC versie 14.08, deze is vanaf zaterdag 9 augustus a.s. online.

 

 
 

Verbetering Management Informatie

Het onderdeel Management Informatie (MI) hebben we onder handen genomen en daardoor kunnen we vanaf versie 14.08 de maandelijkse resultaten veel sneller op het beeldscherm tonen.
Daarnaast hebben we de eerste stappen gezet om op termijn de maandelijkse resultaten van een jaar eerder op het MI-scherm te tonen. Beheerders kunnen dan vlot beoordelen hoe de gebruiksresultaten zich over de jaren hebben ontwikkelt.

 

 
 

Uitbreiding functionaliteit bij Groepen

Op aanvraag van de User-groep hebben we de functie van het toevoegen van een gebruiker aan een groep uitgebreid. Voorheen was het zo dat na het toevoegen van een gebruiker aan een groep, deze persoon alle inhoudsopgaven die bij een specifieke groep horen, ook daadwerkelijk allemaal kreeg.
In versie 14.08 is het een keuze; de gebruiker kan alle inhoudsopgaven ontvangen maar kan ook een keuze maken uit de beschikbare inhoudsopgaven, behorende bij de groep. Deze functie is beschikbaar voor zowel de beheerder (die zelf gebruikers opvoert in My-TOC) als voor de eindgebruiker zelf. En ook bij het toevoegen van een titel aan een groep volgt een keuze overzicht met profielen binnen de groep.

 

 
 

User-groep bijeenkomst september 2014

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen rondom de My-TOC App, de Groepen en het beheer van de tijdschrifttitels willen we graag in september een User-groep bijeenkomst organiseren. Wilt u meepraten en denken over My-TOC, meldt u zichzelf dan aan via het volgende e-mail adres: melding@my-toc.com. Als u zich al heeft aangemeld hoeft u dat niet nogmaals te doen. We zijn er blij mee dat de eerste aanmeldingen al binnen zijn.

 

Zo spoedig mogelijk na de lancering van de nieuwe My-TOC versie 14.08 doen wij u een voorstel voor een plaats en tijd van overleg.

 

 
 

Communicatie website

Graag willen wij als Timbers wat vaker vertellen over onze mooie dienst My-TOC. Daartoe hebben we een aparte website in het leven geroepen waarbij we uitleggen wat My-TOC is, sneller nieuwtjes kunnen plaatsen en reacties/vragen kunnen ontvangen. U kunt ons vanaf nu bezoeken op: http://mytoc.wordpress.com

Wij zijn benieuwd wat u er van vindt!

 

Volg ons ook op Twitter: @My_TOC voor het meest actuele nieuws.

 

 
 

Enthousiast over My-TOC? Deel deze nieuwsbrief!

Het doorsturen van e-mails naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte e-mail systeem voor de verspreiding van nieuwsbrieven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

My-TOC gratis uitproberen voor uw organisatie?

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van de meest actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie, waaronder inhoudsopgaven en attenderingen, meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus direct te gebruiken. Mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf en het adres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact