My-TOC update Februari 2013
My-TOC update Februari 2013
 
Beste Bibliothecaris,
 

Zoals aangekondigd in onze oktober nieuwsbrief lanceren wij de nieuwe versie van My-TOC. De nieuwe versie is zaterdag 1 februari live gezet.

 
In deze nieuwsbrief:

 

 
 

My-TOC versie 14.01

Onze nieuwe versie is mede gebaseerd op de input van bibliothecarissen aangesloten bij de BMI, technologische ontwikkelingen, prioriteitsstelling en onze ideeën rondom het snel kunnen leveren van actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie.

 
 

Doorgevoerde technische verbeteringen

In grote lijnen beschikt de My-TOC Full-function versie per januari 2014 over de volgende nieuwe functionaliteiten:

 

  1. E-mails zijn gesplitst in titels en platforms. Deze zijn ingedeeld in eigen titels / platforms en algemene titels / platforms. De eigen titels / platforms horen bij de eigen organisatie. Algemene titels / platforms worden beheerd door My-TOC en zijn algemeen beschikbaar.
  2. Eindgebruikers en e-mail titels zijn nu in te delen in Groepen (b.v. een groep jeugdpsychiatrie). Als een eindgebruiker wordt toegevoegd aan een groep (door beheerder of keuze van eindgebruiker), wordt de eindgebruiker automatisch aangemeld voor alle titels in de groep (voor zover dat nog niet was gebeurd). Als een titel wordt toegevoegd aan de groep, wordt deze titel automatisch aangemeld bij alle eindgebruikers in de groep.
  3. De beheerder krijgt de mogelijkheid de profielen van eindgebruikers aan te passen. In het kader van ontzorging kan de beheerder e-mail titels toevoegen en verwijderen voor eindgebruikers.
  4. De beheerder kan de datum van de laatste 5 ontvangen e-mails tonen door met de muis over de naam van een titel in het overzicht E-mails te gaan.
  5. De eindgebruiker krijgt te zien wanneer hij of zij de laatste keer heeft ingelogd.
  6. De beheerder krijgt inzicht in het aantal keer dat een gebruiker succesvol heeft ingelogd door met de muis over de naam van de eindgebruiker in het overzicht Gebruikers te gaan.
  7. Er zijn onvolkomenheden geconstateerd bij het opbouwen van MI (Management Informatie), dit is aangepast en verbeterd.
  8. Er is een A-Z lijst toegevoegd voor beheer van gebruikersprofielen.

 

Naast deze nieuwe functionaliteiten hebben we op de achtergrond ook enkele technische verbeteringen doorgevoerd. Niet direct zichtbaar voor u, maar wel noodzakelijk voor de soepele verwerking van informatieve e-mails.

 
 

My-TOC groener

Onze servers zijn verhuisd naar een nieuw datacenter waardoor de snelheid is toegenomen en het energieverbruik is afgenomen. De energie die wordt verbruikt wordt geheel opgewekt met windenergie.

 
 

User-groep bijeenkomst

Via de BMI hebben we begrepen dat de maand Februari een lastige periode is om een My-TOC overleg te plannen. Wij stellen dan ook voor om de User-groep bijeenkomst te verplaatsen naar de maand Maart. Dan hebben we tevens meer tijd om ervaring op te doen met de 14.01 versie. Wilt u meepraten en denken over My-TOC, geef u zelf dan op via het volgende e-mail adres: melding@my-toc.com. (Als u zich al heeft aangemeld, dan hoeft u dat natuurlijk niet nogmaals te doen.)

 

Zo spoedig als mogelijk doen wij u een voorstel voor een plaats en tijd van overleg.

 
 

Enthousiast over My-TOC? Deel deze nieuwsbrief!

Het doorsturen van e-mails naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte e-mail systeem voor de verspreiding van nieuwsbrieven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

My-TOC gratis uitproberen voor uw organisatie?

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van de meest actuele wetenschappelijke en praktijkinformatie, waaronder inhoudsopgaven en attenderingen, meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus direct te gebruiken. Mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf en het adres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact