My-TOC Full-function gelanceerd
My-TOC Full-function gelanceerd
 
Beste Bibliothecaris,
 

Met ingehouden trots kunnen wij melden dat in het eerste weekend van juli 2013 de nieuwe Full-function versie van My-TOC is gelanceerd. Deze nieuwe en uitgebreide versie is voor alle huidige Full-function abonnees direct te gebruiken. Ook organisaties die nu een proefversie hebben beschikken over alle nieuwe functionaliteiten. Ook zij kunnen deze naar hartelust uittesten.

 
In deze nieuwsbrief:
 
 

My-TOC Basic uitbreiding

Naast een uitgebreide en vernieuwde Full-function versie hebben we ook een kleine wijziging doorgevoerd in de Basic versie van My-TOC. Vanaf heden is het mogelijk een logo (afbeelding) toe te voegen aan uw My-TOC versie (Basic en Full-function). Deze wordt getoond na het inloggen in My-TOC, aan de rechterzijde van het scherm bij de Organisatie gegevens.

 

Logo upload procedure:

  • Log in op My-TOC,
  • Klik op Organisatie in de navigatiebalk,
  • Klik daarna op de Wijzigen organisatie,
  • Klik op de knop Bladeren en kies het juiste Logo bestand,
  • Klik nu op de knop Wijzigen

 

Het logo bestand wordt nu geupload en direct getoond bij de organisatiegegevens aan de rechterzijde van het scherm. Ieder van uw gebruikers die op My-TOC inlogt zal het logo van uw instituut of bedrijf in het scherm te zien krijgen.

U kunt gebruik maken van diverse bestandsformaten zoals GIF, JPG en PNG. Een logo mag maximaal 165 pixels breed zijn en een totale grootte hebben van 50 Kb. De hoogte van het logo is in principe onbeperkt.

 

 
 

Nieuwe Full-function versie 13.07

Mede op basis van input van onze User-groep hebben we de Full-function versie voorzien van nieuwe en uitgebreide functionaliteiten. Vooral de importfunctie voor het uploaden van gebruikers en e-mail titels, via een CSV bestand, maakt het de beheerders opstarten van My-TOC een stuk eenvoudiger. Ook de veelgevraagde functie via My-TOC alle eindgebruikers van de eigen organisatie direct een e-mail te kunnen sturen is gerealiseerd.

 

Voor alle gebruikers is de wachtwoord beveiliging verbeterd, en is de herkenbaarheid van het My-TOC product door de zichtbaarheid van het organisatie Logo vergroot. Verder verandert er voor de eindgebruikers niets, de eenvoud blijft zoals deze altijd al was.

 

 
 

Handleiding update

De afgelopen periode hebben we veel energie gestoken in het bouwen en testen van de nieuwe Full-function versie. We hebben daarbij zoveel mogelijk de bestaande handleiding aangepast en uitgebreid. Alhoewel we in een afrondende fase zijn beland, zijn we nog niet helemaal gereed met de schrijfwerkzaamheden. Zodra de handleiding gereed is zullen wij u dit via e-mail laten weten en de handleiding(en) beschikbaarstellen op de My-TOC website. U kunt dan de handleidingen na het inloggen als PDF bestanden downloaden.

 

 
 

User-groep bijeenkomst in augustus

Als bouwers van My-TOC kijken we graag vooruit om te zien hoe we ons product verder kunnen verbeteren. Dit doen wij graag gezamenlijk en daarom daarom nodigen wij u uit samen met ons van gedachten te wisselen. Het eerstvolgende User-groep overleg hebben wij gepland op woensdag 28 augustus a.s. Wilt u meepraten en denken over My-TOC, geef u zelf dan op via het volgende e-mail adres: melding@my-toc.com.

 

Bij voldoende aanmeldingen sturen wij u plaats en tijd van ons overleg.

 

 
 

Enthousiast over My-TOC, deel deze nieuwsbrief

Het doorsturen van e-mails naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte e-mail systeem voor de verspreiding van nieuwsbrieven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

Gratis My-TOC Basic voor uw organisatie

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van e-mail maatwerk (b.v. inhoudsopgaven) meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus snel te gebruiken, mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Onderwerp: Aanvraag My-Toc Basic
Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf en het adres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman:
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact