Nieuwsbrief My-TOC, 11 februari 2013
Nieuwsbrief My-TOC, 11 februari 2013
 
Beste Bibliothecaris,
 
In deze koude februari maand warmen wij ons aan de computers die volop in gebruik zijn voor de doorontwikkeling van My-TOC, hèt E-mail flow programma voor de bibliotheeksector. Na de snelle invoering van gebruiksgegevens afgelopen januari, per eindgebruiker en titel, zijn wij op dit moment druk doende met het programmeren en testen van de overige functionaliteiten die in juli van dit jaar beschikbaar moeten zijn in de My-TOC Full-function versie.
 
In deze nieuwsbrief:
 
 

Testpartner Medisch Centrum Leeuwarden (MCL)

Voor de soepele introductie van My-TOC in zorgorganisaties ontwikkelen we een specifieke importmodule. Zorginstellingen verspreiden vakinformatie veelal via e-mail en beschikken over uitgebreide overzichten met attendering-, tijdschrift- en nieuwsbrieftitels. Het MCL heeft ons een CSV-bestand met titelbeschrijvingen ter beschikking gesteld zodat wij onze importmodule uitgebreid en realistisch kunnen testen.

Ter voorkoming van beschrijvingsfouten worden de ingevoerde titels vergeleken met de My-TOC titel-database, en in het geval van een zorginstelling wordt ook een automatische vergelijking met de NLM Catalog uitgevoerd. Door de bereidwilligheid van het MCL kunnen wij het serviceniveau van My-TOC op een hoger plan tillen.

 

 
 

Overstappen op My-TOC

Het verspreiden van e-mail kan op diverse manieren, maar alleen My-TOC is specifiek ontworpen voor de verspreiding van e-mails binnen een gesloten gebruikersgroep. De unieke eigenschappen van My-TOC zorgen ervoor dat zowel de ontvangers van de e-mail als de beheerders van dit systeem met een minimum aan inspanning een maximaal resultaat behalen.

 

Indien u besluit My-TOC in te zetten in uw organisatie kunt u zeer snel van start. Doorloop de volgende stappen en uw eindgebruikers kunnen zich met behulp van de zelf-service module in enkele klikken abonneren op de meest relevante e-mails.

 

  • Stap 1, Lever een CSV-bestand met titelbeschrijvingen en ISSN-nummers aan bij My-TOC;
  • Stap 2, Zorg ervoor dat alle e-mails afgeleverd worden bij het unieke My-TOC e-mail adres dat u van ons ontvangen hebt;
  • Stap 3, Maak een selectie uit de geïmporteerde titels die u aan uw organisatie ter beschikking wilt stellen, of… selecteer alles;
  • Stap 4, Voer uw eindgebruikers op, in het My-TOC systeem en voorzie hen van gebruikersnaam, wachtwoord en een korte instructie (Inloggen, Klikken en Uitloggen);
  • Stap 5, De eindgebruikers kunnen zich nu via de zelf-service module in enkele klikken abonneren op de voor hen meest relevante e-mails, een klus die ongeveer 5 minuten in beslag neemt.

 

 
 

My-TOC verhoogt opslagcapaciteit

Het aantal gebruikers en verzonden e-mails in het afgelopen jaar en de verwachte toename daarvan in 2013 hebben ons doen besluiten de opslagcapaciteit voor het My-TOC systeem en de daaraan verbonden databases te verhogen. Deze uitbreiding stelt ons in staat een stevige toename van het gebruik van My-TOC schaalbaar op te vangen en de continuïteit van informatievoorziening voor onze klanten te waarborgen.
Onze Nederlandse hostingpartner heeft haar ISO-gecertificeerde datacentrum in Amsterdam en is rechtstreeks aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange. Het My-TOC systeem is hierdoor in staat optimaal te presteren ook ten tijde van piekbelastingen.

 

 
 

Enthousiast over My-TOC, deel deze nieuwsbrief

Het doorsturen van e-mails naar een besloten groep is toepasbaar in vele branches. Bent u enthousiast over My-TOC… deel dan deze nieuwsbrief met uw professionele netwerk. Al vanaf € 0,-- kunnen ook anderen kennismaken met dit efficiënte e-mail systeem voor de verspreiding van nieuwsbrieven, attenderingen enz. De aanmeldprocedure voor My-TOC staat hieronder vermeld.

 

 
 

Gratis My-TOC Basic voor uw organisatie

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van e-mail maatwerk (b.v. inhoudsopgaven) meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus snel te gebruiken, mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Onderwerp: Aanvraag My-Toc Basic
Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf en het adres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman:
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact