Ontwikkeling nieuwe functionaliteiten My-TOC
Ontwikkeling nieuwe functionaliteiten My-TOC
 
Beste Bibliothecaris,
 
In onze vorige nieuwsbrief hebben wij aangekondigd in 2013 de prijs voor de Full-function versie van My-TOC te verlagen en de functionaliteiten te verhogen. Graag willen wij in deze nieuwsbrief aangeven welke functionaliteiten wij op dit moment aan het bouwen zijn, zodat deze in Juli 2013 voor u beschikbaar zijn.
 
 
 

Versnelling invoering Management Informatie

Diverse bibliothecarissen hebben ons gevraagd het gebruik van My-TOC inzichtelijker te maken, zowel voor eigen gebruik als voor verantwoording richting het management. Wij hebben gekeken wat we qua planning en techniek snel konden realiseren in de Full-function versie en kunnen u met plezier melden dat vanaf heden de volgende informatie beschikbaar is:
 

  • Aantal e-mails waarop een gebruiker geabonneerd is [zie Overzicht gebruikers in My-TOC]. Klikt u op het ‘aantal’ dan toont zich een overzicht met titels waarop de gebruiker zich geabonneerd heeft.
  • Aantal gebruikers per e-mail titel [zie overzicht Eigen- en Beschikbaar gestelde E-mails in My-TOC]. Klik op het ‘aantal’ dan toont zich een overzicht met namen van de geabonneerde gebruikers.


Op basis van deze informatie kunt u bepalen welke e-mail titels er interessant zijn en welke niet. Daarnaast geeft deze informatie aan welke gebruikers nog een zetje nodig hebben om My-TOC beter te benutten.

 
 

Uitrol My-TOC versie 13.07

De komende periode bouwen wij gestaag door aan nieuwe functionaliteiten voor My-TOC versie 13.07. Onze planning is er op gericht de Full-function in Juli 2013 voor u operationeel te hebben, met de volgende nieuwe en verbeterde functies:
 
  • extra Management Informatie, waaronder statistieken en overzichten;
  • beschikbaar stellen van alle e-mails voor de eindgebruiker door middel van één klik;
  • voorselectie van e-mails door de bibliothecaris op basis van gebruikers- cq vakgroepen. Hierdoor kan de eindgebruiker zich door middel van één klik abonneren op meerdere specifieke e-mail’s;
  • import-/export functie ten behoeve van gebruikersgegevens en e-mail titels (via CSV-bestanden);
  • koppeling met PubMed ten behoeve van het automatisch importeren van tijdschrift informatie;
  • e-mail functie voor de bibliothecaris naar gebruikers binnen de eigen organisatie;
  • opmaakmogelijkheden ten behoeve van toelichtingen boven e-mails. Waaronder mogelijkheden tot het plaatsen van logo’s en het aanmaken van hyperlinks;
  • doorvoeren van technische verbeteringen rondom beveiliging, schaalbaarheid, snelheid en archivering.

Deze functionaliteiten komen allen in de Full-functie versie van My-TOC beschikbaar. Een selectie hiervan komt in de toekomst ook beschikbaar in de Extra versie. De technische aanpassingen gelden voor alle My-TOC versies.
 
 

Verras uw collega bibliothecaris

Enthousiast over My-TOC… deel dit dan met uw collega bibliothecarissen.
Vanaf € 0,-- kunnen ook zij gebruikmaken van dit efficiënte e-mail systeem voor de verspreiding van nieuwsbrieven, attenderingen enz. Het doorsturen van deze nieuwsbrief is voldoende, de aanmeldprocedure staat hieronder vermeld.
 
 

My-Toc Basic versie gratis gebruiken!

Wilt u ook de gebruikers in uw organisatie voorzien van e-mail maatwerk (b.v. inhoudsopgaven) meldt u zich dan bij ons aan. Dat kan al vanaf € 0,-- voor maximaal 50 eindgebruikers. Een e-mail sturen is het enige dat u hoeft te doen. My-TOC is webbased dus snel te gebruiken, mail snel naar: info@my-toc.com.

 

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail:

 

Onderwerp: Aanvraag My-Toc Basic
Naam: Uw eigen naam
Organisatie: Naam instituut/bedrijf en het adres
Indien toepasselijk: Uw BPZ- en/of CCZ-nummer
Uw zakelijke e-mail adres
Uw zakelijke telefoonnummer

 

Mochten 50 eindgebruikers niet voldoende zijn voor u, of wilt u gebruik gaan maken van de Full-function versie, neem dan rechtstreeks contact met ons op. E-mail of bel met Ruud Snelleman van Timbers.

 

Contactgegevens Ruud Snelleman:
E-mail: info@my-toc.com
Tel: 06 - 44 508 405


Met vriendelijke groeten,
Timbers Internetdiensten
Ruud Snelleman en Menno But

 
 
afmelden My-Toc is een product van Timbers Internetdiensten contact